Sivun näyttöjä yhteensä

5.4.2011

Riikinkukkoja ja löytöjä

Kaivoin viime viikonloppuna ompelukoneet jälleen esiin ja ompelin rakkaille lapsukaisille muutaman vaatteen. Näiden riikinkukko-paitojen ohje löytyy OTTOBRE 1/11 numerosta. Ihanat paidat ja molemmat tytöt tykkää tosi kovasti. Ainoa miinus, että yhden paidan tekemiseen menee parisen tuntia. Siis ompelemiseen.Paidat oli jo leikattu valmiina edellisestä ompelusessiosta. Sandran oma on turkoosia trikoota ja aplikointi ja helmaröyhelöt puuvillakangasta. Sofian oma on raidallista trikoota helmaröyhelöineen, ainoastaan aplikointi on puuvillakangasta. Ja napit on omasta varastostani kaivettuja.





Tässä lähikuvaa noista riikinkukoista.






Ja Sandra sai pyjaman. Kangas on edellisestä postauksesta tuttu flanelli.




Sitten niihin löytöihin. Vantaan Tammistoon avattiin uusi Eurokangas ja pitihän se käydä tsekkaamassa, mummin kanssa.


Tuo ihanaakin ihanampi lovebirds-puuvillakangas oli samassa pöydässä kuin nämä kuuluisat amy Butler kankaat. Tämä ei ole kyseisiä kankaita, mutta samantyylisiä. Ja niin oli hintakin. 19,90 €/metri. En sitten raaskinut ottaa enempää kuin metrin. Saan Sofialle mekon kesäksi. Onneksi rakas mummini maksoi.


JA kuinkas ollakaan, satuin löytämään samaa Lovebirds-kangasta täältä . Ja hinta oli n. 8.90$/yard. Piti sitten tilata sieltä lisää, koska Sandrakin tahtoo jotaikin kivaa samasta kankaasta.

Turkoosi on batiikkivärjättyä ohutta joustopuuvillaa. Ostin sen itselleni, jos vaikka housut, mutta katsotaan nyt mihin käyttöön päätyy..ja tuo valkopohjainen balettiaiheinen on flanellia. Sandralle kuulemma pyjama, siitäkin.




Tuo hento vaalenpunavalkopallollinen on pehmofleeceä. Ja nuo kukkakangaspalat puuvillaa. Kirppislöytöjä muutamalla eurolla.




Samoinnämä ihanat helmilajitelmat on kirppislöytöjä.




Ja tämä lanka myös kirppislöytöjä. 80% viskoosia ja 20 % silkkiä. Kesäksi toppi..mutta en vielä tiedä minkä vuoden kesäksi..




1 kommentti:

  1. Ihania löytöjä olet tehnyt kirppikseltä ja tyttöjen riikinkukko papidat näyttävät hauskoilta!! Minä löydän kovin kovin harvoin kirppikseltä mitään kivaa käsitöihin sopivaa....

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit lukemassa. Olisi mukavaa saada viestiä käynnistäsi.